Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

A leválasztók feladata, hogy a szennyvízből leválasszák a könnyűfolyadékokat mielőtt a befogadóba kerülne a víz. A berendezések karbantartására egy veszélyes hulladékok kezelésére szakosodott vállalat segítsége szükséges. A berendezések ürítése szükség szerinti időközönként történhet.

A gravitációs leválasztók, olyan esetekben ajánlottak, amikor a csapadékvíz vagy az ipari víz olajos folyadékkal szennyezett és a befogadó a csatornarendszer. Ipari létesítmények, autómosók, benzinkutak, mezőgazdasági farmok szennyvizének tisztítására szolgál. A berendezés a folyadékok fajsúlyának különbségére építve működik. A leválasztóból várható olajkoncentráció 50mg/l.

A koaleszcens szűrővel ellátott leválasztók, olyan esetekben ajánlottak, amikor a csapadékvíz vagy az ipari víz olajos folyadékkal szennyezett és élővíz a befogadó. Ipari létesítmények, autómosók, benzinkutak, mezőgazdasági farmok szennyvizének tisztítására szolgál. A szűrő tisztítható, azaz vízzel kimosható. A leválasztóból várható olajkoncentráció 2mg/l.

Megkülönböztetünk útba (gépjármű forgalom által terhelt övezet), zöldterületbe (gépjármű forgalom mentes övezet) valamint útba és zöldterületbe beépíthető termékeket.

A termék ár meghatározása munkatársainkkal való előzetes egyeztetés alapján történik.

A beépítési kritériumokat a POLYDUCT Zrt. beépítési útmutatója tartalmazza.

Megrendelés esetén a termék személyesen átvehető nádudvari telephelyünkön vagy eljuttatjuk Önhöz a megadott szállítási címre szállítási költség ellenében, melyet Munkatársunkkal egyeztethet, amikor felveszi Önnel a kapcsolatot.


   
Tekintse meg a Polyduct Zrt. vízipari katalógusát és kérjen egyedi ajánlatot Kapcsolattartóinktól!     

 

 Üzemeltető:
Polyduct Műanyagipari Zrt.
4181 Nádudvar Kabai u. 62.
+3654480666
info@szallitotartalyok.com

Kapcsolattartók:
Kovács Zsolt
termékmenedzser
+36302384483

Tóth Dóra
értékesítő
+36305350318 www.szallitotartalyok.com ©  2021 Ászf | Adatvédelem